Nabohage

Å nei, noe gikk galt. Vennligst sjekk nettverkstilkoblingen din og prøv igjen.

Background image for section-1

Om oss i Nabohage

Bilde

Slik startet det

Nabohage ble til som en idé en dag da grunnlegger Daniel Engvig sin bestemor, hadde en vakker hage hjemme, men på grunn av sin alder kunne hun ikke lenger ta vare på den selv. Samtidig visste han om en venn som sto på venteliste for å få tildelt et kolonihageareal, en venteliste som kunne strekke seg over opptil 20 år før man fikk tildelt et område. Det var da Daniel kom på tanken om at det kunne være flere som hadde samme problem og han startet konseptet.

Bilde

Hva er vår visjon?

Vår visjon er å tilrettelegge for en felles plattform der hageeiere og dyrkere kan møtes, samarbeide og dele kunnskap for å fremme bærekraftig hagebruk. Vi ønsker å skape et blomstrende fellesskap som ikke bare dyrker frukt og grønnsaker, men også bidrar til et miljøvennlig og samarbeidsorientert samfunn.

Bilde

Hvem er målgruppen vår?

NaboHage er skapt for hageeiere og dyrkere som ønsker å delta i et unikt fellesskap med en lidenskap for økologisk dyrking. I begynnelsen fokuserer vi på å bygge en fantastisk opplevelse for våre tidlige brukere. Vi tilpasser vårt innhold og våre tjenester for å imøtekomme deres behov, og vi ønsker å gi dem en plattform som føles som hjemme.

Vårt Team

Oppdag vårt team av talentfulle enkeltpersoner som er drivkraften bak Nabohage. Lær mer om hvert teammedlem, deres ansvar og dedikasjon i å støtte vårt fellesskap av hageinteresserte.

Daniel Engvig, Founder & CEO

Daniel Engvig

Founder & CEO

Daniel, vår Founder og CEO, har tidligere grunnlagt og vært involvert i flere oppstartsselskaper. Han er lidenskapelig opptatt av bærekraftig samfunnsutvikling og dyrking.

Mohamed Abdirisak, Co-Founder & CTO

Mohamed Abdirisak

Co-Founder & CTO

Mohamed, vår Co-Founder og CTO, bringer med seg en omfattende bakgrunn innen IT og teknologi og har vært sentral i å utvikle Nabohage-plattformen.

Leonardo Engvig, Sustainability Intern

Leonardo Engvig

Sustainability Intern

Leonardo, vår Sustainability Intern, er engasjert i bærekraftighetsaspekter av vår plattform og bringer med seg kunnskap og engasjement innen bærekraftig praksis.

Emma Gao - Documentation Intern

Emma Gao

Sustainability Intern

Emma, vår Sustainability Intern, bidrar med sin kunnskap om oppstartsbedrifter og bærekraftighet i dokumentasjonsarbeidet vårt.

Siyeon Yang, UI/UX Designer Intern

Siyeon Yang

UI/UX Designer Intern

Siyeon, vår Design Intern, bidrar med sin designekspertise og jobber for å skape en brukervennlig opplevelse på plattformen.