Nabohage

Å nei, noe gikk galt. Vennligst sjekk nettverkstilkoblingen din og prøv igjen.

Background image for section-1

Tjen penger ved å leie ut hagen din for en grønnere by

Lei ut hagen din

Legg ut hagen din på Nabohage

Du kan tjene

0 NOK i året

0 NOK i måneden

Hvor mange kvadratmeter ønsker du å leie ut?

1

Kvm: 1

Dette er bare et estimat og endringer kan forekomme.

Slik fungerer det

Vi tilbyr hageeiere en bærekraftig løsning for å dele og ta vare på sine hager, selv når tiden eller mulighetene ikke strekker til! Som hageeier på Nabohage får du muligheten til å:

bildeher

1. Registrer din hageplass

Registrer din hageplass på Nabohage-plattformen ved å legge til detaljer som beliggenhet, størrelse og tilgjengelige fasiliteter.

bildeher

2. Motta leie-forespørsler

Motta leieforespørsler fra interesserte enkeltpersoner som ønsker å leie din hageplass. Kommuniser direkte med potensielle leietakere, svar på spørsmål og avtal visninger gjennom Nabohage-plattformen.

bildeher

3. Godkjenn leieavtaler

Godkjenn leieforspørsler og inngå leieavtaler direkte gjennom Nabohage for en enkel og sikker prosess. Nabohage tar seg av betalinger og sikrer en trygg gjennomføring av leieavtalene mellom deg og leietakerne.

Hvordan legge ut din hage på Nabohage?

Hender

Interessert i å leie ut hagen din? Ta en titt på vår start til slutt-guide for å bli hageutleier hos Nabohage.

Les guiden her

Hvorfor velge Nabohage?

bildeher

Et grønnere Oslo

Ved å leie ut hagen din gjennom Nabohage, bidrar du til å utnytte ledige områder på en bærekraftig måte. Istedenfor å la hagen stå ubrukt, kan den bli et aktivt sted for grønnsaksdyrking, som fremmer lokal matproduksjon og reduserer behovet for langtransporterte matvarer.

Les mer om bærekraft her!
bideher

Fellesskap og deling

Ved å leie ut hagen din gjennom Nabohage, kan du bidra til å skape et levende lokalt fellesskap av dyrke-interesserte. Dette kan gi deg muligheten til å dele kunnskap, erfaringer og ressurser med andre i ditt nærområde, og bidra til å styrke båndene i lokalsamfunnet gjennom felles interesse for bærekraftig hagebruk.

Bli en del av nettverket i dag!
bildeher

Få en ekstra inntekt

Leieinntektene fra Nabohage gir en ekstra økonomisk gevinst ved å utnytte en ressurs som du allerede har tilgjengelig. Dette kan bidra til å øke din totale inntekt uten behov for ekstra investeringer eller ressurser, og gir muligheten til å tjene penger på en enkel og bærekraftig måte.

Ofte stilte spørsmål

Hva trenger jeg å gjøre som en eier av en hage?

Vi gjør mye av jobben for deg. Som en eier av en hage er det eneste vi trenger fra deg ditt kontonummer så vi kan sende deg penger, et bilde av den delen av hagen du ønsker å leie ut, hvor mange kvadratmeter du ønsker å leie ut og til hvor mange personer.

Husk 1 kvm=1 Dyrkekasse

Du trenger også å gi tilgang til vannkran ute og det må være lett å komme til hagen din.

Vil dyrkerne dyrke i plenen min og ødelegge den?

Nei, ingen skal dyrke i plen. Vi har satt sammen en dyrkepakke av bærekraftige og økologiske materialer som blir gitt til dyrkere. Denne dyrkepakken består av dyrkekasser, økologiske norske frø, økologisk norsk hønsegjødsel og kompostjord fra Oslo sitt hageavfall. Alle dyrkere vil dyrke i en dyrkekasse som er 1 kvadratmeter.

Kan jeg fortsatt bruke hagen min?

Ja, du vil fortsatt kunne få tilgang til og bruke din egen plass når du ønsker det. Vær tydelig når du oppgir når tomten din vil være tilgjengelig for tilgang når du oppfører din plass. På denne måten har begge parter en klar forståelse fra starten av. Du kan også velge å bare tildele en bestemt del av hagen din til grønnsaksdyrking - men sørg for å vise dette området tydelig i oppføringen din.

Flere spørsmål og svar

Har du en hage du ønsker å leie ut?

Har du en hage eller et grøntområde du ønsker å leie ut? Ved få, enkle steg kan du opprette en annonse, så kobles du opp med dyrkere i ditt nærområde!

Registrer deg her
bilde av noen som vanner en plante.