Nabohage

Å nei, noe gikk galt. Vennligst sjekk nettverkstilkoblingen din og prøv igjen.

Background image for section-1

Ofte stilte spørsmål blant dyrkere

Hvordan kan jeg få mer informasjon om en hageplass?

Vi oppfordrer hageplassverter til å inkludere så mye informasjon som mulig ved oppføringstidspunktet. Hvis du har et spesifikt spørsmål, kan du imidlertid alltid klikke på "Meld verten" på oppføringssiden for å spørre dem direkte. Det er en god idé å gjøre dette for å avtale en visning for en hageplass du vurderer, før du forplikter deg til å leie den på lang sikt.

Hvor lenge kan jeg leie en hageplass?

Så lenge du vil / verten for din hageplass godtar det. Vi vet at å dyrke din egen mat ofte kan innebære mye arbeid, samt prøving og feiling, så det er viktig å kommunisere dine langsiktige behov til verten når du ser på en hageplass. Ofte er begge parter glade for å fortsette på ubestemt tid til det endrer seg for en av partene. I utgangspunkt blir det leie for en dyrkesesong av gangen.

Hvordan får jeg tilgang til hageplassen?

Hver hageplass vil ha en annen måte å få tilgang til plassen på. Dette er ett av de første spørsmålene vi stiller verter når de oppretter oppføringen sin - så hver side for hver hageplass skal tydelig indikere tilgangsmetoden. Noen ganger vil det være en privat inngang direkte til plassen, eller i andre tilfeller kan du trenge at verten slipper deg inn. Hvis du er i tvil om tilgjengeligheten, er det beste å klikke på "Meld verten" og be dem om å avklare.

Hvor ofte kan jeg få tilgang til hageplassen?

For noen verter vil antall ganger per uke du kommer til hageplassen være helt opp til deg. Imidlertid er hver situasjon forskjellig, så sørg for å sette forventningene dine når du først spør verten. Nabohage spør hver vert hvor ofte hageplassen deres vil være ledig til å få tilgang til når de oppfører plassen sin. Hvis du er i tvil, be om avklaring ved å trykke på "Meld verten" på hageplassens oppføringsside.

Hvordan melder jeg meg av som kunde?

Dersom du ønsker å melde deg av før det har gått 4 måneder av bindingstiden så må det være en særskilt grunn til dette. Eksempler er: Dersom du flytter eller blir syk.

Dersom du ønsker å si opp etter at det har gått 4 måneder av bindingstiden så må det sendes 1 måneds skriftlig varsel før opprinnelig bindingstid utløper.

Ved oppsigelse av leieforhold skal e-post hei@nabohage.no benyttes med tittel «Oppsigelse av leieforhold «Navn»»

Ved oppsigelse av Avtalen skal begge partene motta skriftlig bekreftelse på e-post med virkning fra den datoen endringen iverksettes.

Hvordan kommer jeg i gang med dyrking?

Vi hjelper deg i gang med å dyrke etter du har bestilt pakken. Du får tilsendt en gratis dyrkeguide på hvordan du starter å dyrke av oss. Du kan også følge med på vår Instagram der vi deler gode tips om dyrking.

Hvor mye koster det å leie en Nabohage-hageplass?

Leieprisene for en hageplass på Nabohage er til dags dato satt til 250 kr per måned som en standardpris uavhengig av lokasjon og tilgjengelighet. Alle tilgjengelige hageplasser på Nabohage vil ha leieprisen oppført øverst på hver side. Du kan også filtrere på hjemmesiden på hvilke fasiliteter som er tilgjengelige på hageplassen.

Hva er inkludert i pakken jeg får?

Vi gir deg en dyrkepakke for å komme i gang med dyrkingen. I pakken så får du økologisk gjødsel, økologisk jord, en kul dyrkekasse som er lagd av gjenbruksmaterialer og fiberduk. Du får også et valgalternativ på økologiske frø av oss. Alt dette blir levert til den hagen du får utdelt i løpet av 2-3 uker etter bestilling. Alt du trenger å gjøre er å vente i spenning. Vi åpner tjenesten mars 2024.

Har du spørsmål til å leie ut hagen din?

Les om ofte stilte spørsmål fra hageeiere.

Se spørsmålene her

Ønsker du å leie et sted å dyrke nær deg?

Vil du finne en hageplass i nærhteten av deg å dyrke på? Ved få, enkle steg kan du finne en hage nær deg som du kan søke om plass i.

Finn en dyrkeplass nær deg
bilde