Nabohage

Å nei, noe gikk galt. Vennligst sjekk nettverkstilkoblingen din og prøv igjen.

Hvordan legge ut din hage på Nabohage?

En guide fra start til slutt om å bli en hagevert med Nabohage I denne artikkelen vil vi dekke følgende emner: Hva du bør gjøre med plassen din før du legger den ut, hvordan du oppretter og publiserer en annonse, neste steg.

PC

Forberedelse av hagen før oppføring 📸

Før du setter deg ned ved din datamaskin eller smarttelefon, er det et par raske forberedende trinn å sjekke. Vi krever minst 3 bilder av hage-plassen din med hver oppføring, dette er fordi utseendet på hagen din har stor innvirkning på interessen du får fra lokale dyrke entusiaster.

bideher

Gjør plassen din ryddig

Selv om du kanskje ikke har tid til å gi hagen din den oppussingen den trenger, kan du bidra litt ved å friske opp plassen slik at den ser best mulig ut med en rask 5-minutters rydding. Er det løse møbler, hagedekorasjoner eller rustne verktøy som ligger rundt? Hvis du har utendørs lagringsplass, som et skur, er det nå på tide å bruke den. Hvis noen av stiene eller inngangene er blokkert, må du sørge for å frigjøre disse områdene.

bildeher

Ta noen bilder

Når det gjelder å ta bilder av hageplassen din, vil en smarttelefon være mer enn nok i forhold til kvalitet. Når du tar bilder, er det viktig å huske å fange alle områdene av plassen du tilbyr for hageplasser. Ta bilder av eventuelle verktøy, lagringsplass eller ekstra fasiliteter som et drivhus eller en vannkilde. Hvis plassen din er tilgjengelig via en privat port eller gjennom en bygning, bør du også ta bilde av dette. Nabohage viser naturligvis bilder horisontalt, så sørg for å holde deg til landskapsformatet når du tar bildene. For best resultat, stå i hjørnet av hageplassen din og prøv å fange den fra så mange vinkler som mulig.

Når du har tatt minst 3 flotte fotografier, er det på tide å begynne å utforme annonsen din.

Opprettelse av din hageannonse

Registrer deg for en gratis Nabohage-konto

Før du kan opprette annonsen din, må du registrere deg hos Nabohage. Du kan bruke e-postadressen din, eller bare koble til Facebook- eller Google-kontoen din for en rask og enkel registreringsprosess. Som en del av prosessen, vil vi be deg om å verifisere telefonnummeret ditt og deretter e-postadressen din. På denne måten går du ikke glipp av en melding når noen tar kontakt for å se eller leie ut plassen din. Hvis du bruker Facebook eller Google for å registrere deg, vil du også bli bedt om å godta våre vilkår og personvernregler separat.

Klikk her for å registrere deg

Opprett annonsen din

Når du er pålogget Nabohage, kan du gå til å opprette annonsen din.

Fra denne siden vil du bli bedt om en rekke spørsmål om plassen din. De fleste er et enkelt flervalg for å hjelpe til med å beskrive hvilken tilstand hagen din er i for øyeblikket. Men sørg for å ta den tiden som trengs for å gi et godt svar når det gjelder beskrivelsen. Jo flere detaljer du kan legge til, jo bedre informasjon gir du potensielle leietakere, og jo større sannsynlighet er det for å få flere forespørsler.

Blant de andre valgene er spørsmål om hvordan plassen din kan tilgjengeliggjøres eller når den vil være tilgjengelig. Hvis mulig, er det best å være fleksibel med timeplanen din til du snakker med eventuelle potensielle hageeiere. Hvis du har spesifikke krav eller forutsetninger for dyrkere som vil overta plassen din, er det best å nevne disse i beskrivelsen.

Gjennom hele prosessen vil du kunne lagre og avslutte dette skjermbildet for å komme tilbake og fullføre det senere. Disse alternativene finner du øverst til høyre på skjermen. Når du vil komme tilbake for å fullføre annonsen, klikker du bare på "Lei ut min plass" -knappen på hvilken som helst av våre hovedsider, og i stedet for å opprette en ny annonse, kan du velge "Rediger en eksisterende oppføring". Du vil starte på det første spørsmålet, men alle de tidligere besvarte seksjonene vil allerede være fylt ut.

Når du er fornøyd og har lastet opp bildene dine, klikker du bare gjennom til siste side for å se en forhåndsvisning av annonsen din. Sjekk for å sikre at du har ditt favorittbilde på rett sted, da dette vil være det eneste bildet som vises for annonsen din fra hjemmesiden vår. Gå tilbake til spørsmålet om opplasting av bilder og omorganiser bildene dine etter ønske. Det utvalgte bildet vil være det som vises nederst på denne spørsmålssiden. Når du har gjort denne siste sjekken, kan du velge "Publiser annonse"! Annonser bør publiseres innen cirka 10 sekunder, men vent til du ser suksesskjermen. Når dette er gjort, bør du se hagen din oppført på hjemmesiden vår.

Neste steg

bildeher

Legg til foretrukket utbetalingsmetode

Umiddelbart etter at du har oppført hagen din, må du fortelle oss hvordan du vil bli betalt for den månedlige leieavgiften din (hvis du har satt en!). Du kan gjøre dette ved å gå til innstillingsdelen av kontoen din og deretter velge "Betalinger" fra menyen til venstre. Du vil ikke kunne motta noen leieforespørsler før du har gjort dette.

bildeher

Vær tilgjengelig

Etter at hagen din blir godkjent på Nabohage, vil den deles med alle relevante dyrkere i området som har uttrykt interesse for å finne en plass å begynne å dyrke, dvs. vår venteliste for dyrkere.

Når du begynner å motta henvendelser om hagen din, vil du også få varsler på e-post og SMS for å holde deg informert. Vi oppfordrer alle brukere til å svare raskt for å holde samtalen i gang, og slik at ingen blir skuffet over manglende svar.

For tips om hvordan du gjør det bra som en Nabohage-vert, sjekk vår artikkel om beste praksis for vertskap.